13 octombrie 2009

pitzi

De ceva timp prostul-gust ne-a invadat. Intalnim prea des fete si baieti cu bani (proveniti din surse supecte) sau nu, care isi etaleaza hainele si accesoriile "de firma" (gen Luis Bidon, Guci, Adibas, Dolce&Banana), bling-bling-urile (cu cat mai multe, mai galbene si mai mari cu atat e mai cool), bronzul natural sau rezultat din minutele (prea multe la numar) petrecute la solar, unghiile mari si colorate, pietrele zavarovski, sclipiciul, telefoanele de ultima generatie si masinile Q 6,5, X1/2, Z3%. Nu m-ar deranja prezenta lor daca ochii nu m-ar durea de atat bling-bling, daca n-as mai simti mirosul ala de nespalat amestecat cu parfum (si asta "de firma") si figurile de balet (gen "Uitati-va la mine ce tare sunt").
Daca cineva m-ar auzi si s-ar putea, eu as propune sa le facem o tara a lor, sa-i adunam (sub pretextul unei excursii gratuite in cel mai de fita loc de vacanta) si sa-i ducem acolo pentru totdeauna, sa fie si ei fericiti intre ai lor (de parca m-ar interesa fericirea lor).
Voi cum credeti ca s-ar putea numi tara pitzipoancelor si cocalarilor?
VPD

4 comentarii:

  1. sa/i ignoram....ca pe tigani.....in tara asta fara nicio sansa....pacat

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,
    De acord cu tine, sa aiba o tara a lor, pe o insula, far aposibilitatea de a se intoarce pe continent. Si daca s-ar putea cat mai aprope de Polul Nord........ Despre nume nu am inspratie deocamdata.
    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  3. are deja un nume
    ROMANIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    trebuie sa fiu de acord cu tine A.M., ce sa facem
    ii suportam.....astept sa nu mai aud manele la semafor din BMW-uri conduse de tigani dati cu gel pe par

    RăspundețiȘtergere
  4. eu le dau viza!!!...GRATUIT!!!...duca-se tare!!!asa am simti si noi ca suntem in tara noastra, nu a lor!!!...din pacate am ajuns sa ma simt minoritara intr-o tara mult prea colorata in NEGRU cu reflexii aurii..de la blig-bling-uri!!!

    RăspundețiȘtergere